Onze diensten

Populair en veelgevraagd

Voertuigbelettering

Als bedrijf uw transportbusjes laten bestickeren of als particulier uw auto een unieke look geven, wij denken graag met u mee. Ook de bootbeletteringen worden bij ons veel besteld en geplaatst.

Raambelettering

Wil je lichtdoorlatend, zonwerend, een print of jouw logo, openingstijden of andere info op je raam? Wij begeleiden jou graag van ontwerp tot monteren.

Kleding bedrukken

Kleding bedrukken doen wij graag, wij hebben ervaring met verschillende stoffen en materialen waardoor we u een eerlijk advies kunnen geven.

Meer diensten

Winkelinterieur en etalages

Voor als jouw winkel een nieuwe look verdiend. Denk aan die oude balie die je toch graag in een andere kleur hout wilde hebben, behang op maat en tijdelijke of seizoensgebonden reclame uitingen.

Reclamebanners en posters

Elk materiaal is zorgvuldig gekozen om de beste resultaten te garanderen, of je nou op zoek bent naar een strakke uitstraling, weerbestendigheid of levendige kleuren.

Bouw- en veiligheidsborden

Prioriteit geven aan veiligheid is niet alleen een verantwoordelijkheid, maar ook een krachtige boodschap. Van heldere waarschuwingsborden tot duidelijke instructies, onze borden zijn vervaardigd met aandacht voor detail en duurzame materialen, zodat ze niet alleen de tand des tijds doorstaan, maar ook onmisbaar worden in jouw veiligheidsprotocollen.

Maatwerk en ontwerp

Met een passie voor perfectie en een scherp oog voor detail, komt onze signmaker Teake komt persoonlijk bij jou langs om je project in te meten.

Ook onze grafische vormgever staat graag voor je klaar, ontdek de kracht van doordacht design en werk samen met onze grafische vormgever Liesbeth om jouw visuele aanwezigheid te versterken en een blijvende indruk achter te laten bij jouw doelgroep.

Onderhoud en reparatie

Is er schade of is een print toe aan vervanging? Wij kijken graag met u mee voor een passende oplossing.

Heb je een ander idee?

Heb jij een grafisch vormgever of ervaren plakker ergens anders voor nodig? Neem via de knop hieronder contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Scroll naar boven