HERKENNING DOOR HERHALING

Fleetmarking,
uw wagenpark als reclamedragers.

Met Fleetmarking (of fleet advertising) zet u uw wagenpark in als reclamedragers. Om de merkbekendheid te versterken en te vergroten, is het van groot belang om uw huisstijl duidelijk en herkenbaar door te voeren naar uw wagenpark.

Met Fleetmarking kun je tegenwoordig alle kanten op. Van eenvoudig, subtiel of full color carwrapping. Van een (tijdelijk) wisselende marketingcampagne of als permanente reclame. Om goed op te vallen op de weg kiezen veel bedrijven om goed uit te pakken, het is tenslotte uw rijdend visitekaartje.

Schade of verwijdering
Wanneer u schade aan een voertuig heeft opgelopen, dan zullen wij dit spoedig herstellen. Doordat we alle foto’s en technische gegevens in ons digitale beveiligde archief hebben bewaard, kunnen we de schade snel en met precisie herstellen.

Is bijvoorbeeld uw leaseperiode afgelopen, of heeft u uw voertuig ingeruild/verkocht. Dan is het verstandig om uw fleetmarking te verwijderen alvorens het desbetreffende voertuig niet meer in uw bezit is. Zo bewaakt u uw bedrijfsimago/huisstijl. Ook wij kunnen u hiermee van dienst zijn.

Onze werkwijze bij fleetmarking

  • Opname van uw wagenpark en de (technische) condities van de voertuigen.
  • We scannen uw huisstijl en nemen samen met u de persoonlijke wensen door. Op basis hiervan wordt er een offerte opgemaakt voor uw voertuigen met (indien van toepassing) een conceptontwerp(en) op maat.
  • Zodra u akkoord bent met de offerte, wordt het ontwerp definitief opgemaakt en doorvertaald naar de (verschillende) voertuigmodellen in uw wagenpark. Na het definitieve akkoord van het complete wagenpark, zullen we de interne productie opstarten.
  • De planning en logistiek wordt samen met u opgemaakt om de voertuigmodellen te voorzien het nieuwgekozen ontwerp. Zo wordt de stilstand van uw voertuigen geminimaliseerd en bent u weer snel op weg.
  • We monteren volgens de besproken planning uw voertuigen in onze werkplaats of eventueel een locatie naar keuze. Van alle voertuigen worden er foto’s gemaakt die we bewaren in ons beveiligde digitale archief.

Kortom; wij adviseren en begeleiden in samenwerking met u het traject van begin tot eind. Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op en daag ons uit!

MATERIALEN & TOEPASSINGEN

Voor elke toepassing de beste kwaliteit!

Reclame en signing is een enorm breed begrip waarmee je verschillende richtingen op kunt gaan, daarnaast versterken de verschillende richtingen elkaar enorm. denk bijv. aan autobestickering, colorchange, fleetmarking, gevelreclame, reclameborden, bewegwijzering, vlaggen, reclamezuilen, logostickers, etiketten, veiligheidsstickers en -pictogrammen of raamfolie.

Enorme mogelijkheden en toepassingen die zowel apart als samen één geheel vormen als huisstijl of marketing campagne.

Onze ervaren reclamemakers staan voor u klaar! Daagt u ons uit? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

CONTACT LEG JE (NIET) DIGITAAL

Je kunt ons bellen, mailen of simpelweg een bericht via Social Media sturen. Wij staan voor je klaar!


Deco Reclamewerk
De marne 32a
8701 PT, Bolsward
T: 0515 – 227 032
E: info@decoreclamewerk.nl


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: van 8:00 – 16:30 uur

INFORMATIE

VRAGEN? STUUR ONS GERUST EEN BERICHT