NIEUW EN VERFRISSEND

Carwrapping, full color wrap
of color change.

Carwrapping, een eenvoudig begrip met talloze mogelijkheden. Ga je voor een full color (custom printed) wrap of een complete color change in glans, mat, satijn of metallic uitstraling? Met carwrapping kun je vele kanten op.

Kwalitatief en nauwkeurig wrappen van een auto is vakmanschap. Bij Deco Reclamewerk werken wij dan ook uitsluitend met specialisten met oog voor precisie die letten op de kleinste details om jouw auto te wrappen met A-merk folies. De hoogwaardige folie zorgt voor een unieke look en werkt tevens als een beschermlaag voor de auto.

Prijs op maat
Iedere auto is anders. De prijs voor carwrapping hangt dan ook af van de soort folie en het type auto. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en de verschillende mogelijkheden.

Nieuwe kleur doorgeven aan de RDW!

Heeft u de kleur van uw auto (tijdelijk) aangepast (Color change), dan moet u dit doorgeven aan de RDW. De gegevens op het kentekenbewijs en de gegevens van de auto moeten volgens de wet overeenkomen.

Doorgeven kan via onderstaande url.

MATERIALEN & TOEPASSINGEN

Voor elke toepassing de beste kwaliteit!

Reclame en signing is een enorm breed begrip waarmee je verschillende richtingen op kunt gaan, daarnaast versterken de verschillende richtingen elkaar enorm. denk bijv. aan autobestickering, colorchange, fleetmarking, gevelreclame, reclameborden, bewegwijzering, vlaggen, reclamezuilen, logostickers, etiketten, veiligheidsstickers en -pictogrammen of raamfolie.

Enorme mogelijkheden en toepassingen die zowel apart als samen één geheel vormen als huisstijl of marketing campagne.

Onze ervaren reclamemakers staan voor u klaar! Daagt u ons uit? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

CONTACT LEG JE (NIET) DIGITAAL

Je kunt ons bellen, mailen of simpelweg een bericht via Social Media sturen. Wij staan voor je klaar!


Deco Reclamewerk
De marne 32a
8701 PT, Bolsward
T: 0515 – 227 032
E: info@decoreclamewerk.nl


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: van 8:00 – 16:30 uur

INFORMATIE

VRAGEN? STUUR ONS GERUST EEN BERICHT