Lichtreclame

Met lichtreclame valt u 24/7 per week (oftewel 365 dagen per jaar) op!

Buiten begint het langzaam donker te worden en wanneer het ver genoeg donker is springen de lantaarnpalen aan. Je werpt een blik naar je bedrijfsterrein en kijkt vol trots naar je logo of reclameboodschap. Met jouw lichtreclame weet iedereen je te vinden, zowel overdag als in het donker!

Toepassingen voor lichtreclame
De mogelijkheden voor lichtreclame is groot en kun je inzetten voor binnen- en buitenreclame! Zo kun je kiezen uit LED-verlichting en NEON-verlichting. Lichtreclame kan bijvoorbeeld ingezet worden met verlichte reclamezuilen, 3D letters, verlichte lichtbak of verlichte logo’s. Daarnaast zijn er ook verlichte frames en posterframes. Doordat de toepassingen voor lichtreclame zo veelzijdig is, wij komen dan ook graag eerst bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen over lichtreclame?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

E: info@decoreclamewerk.nl
T: 0514 - 522516

Werkwijze lichtreclame

Adviseren

Om een goed beeld te creëren en tot het beste resultaat te komen, komen we uiteraard eerst bij jou op locatie. Ter plaatse bekijken we de situatie (beste plek voor lichtreclame, materiaalkeuze, afmetingen, etc.) en nemen we jouw wensen door.

Ontwerp gevelreclame

Wanneer ons voorstel door jou is goedgekeurd, beginnen onze vormgevers en signspecialisten met schetsen, die we vervolgens aan je voorleggen. Wij gaan net zolang door totdat jij tevreden bent, waarna we beginnen we met de productie en montage.

Productie

Wanneer het ontwerp door jouw is goedgekeurd, nemen we de lichtreclame in productie en zullen we samen in overleg een datum prikken voor de montage.

Montage

Volgens de planning die we samen hebben opgezet, beginnen wij met het monteren van jouw lichtreclame (hoeveel tijd dit in beslag neemt verschilt per project).

Meer weten over lichtreclame?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte lichtreclame