Gevelreclame

Met gevelreclame laat je iedereen weten waar je zit!

Je loopt richting je bedrijfspand, je kijkt omhoog en met trots zie je je logo op de voorgevel shinen. Nu weet iedereen waar we zitten!

Met gevelreclame laat je niet alleen je bezoekers, maar elke voorbijganger weten waar je zit… en dat is wat je wilt, toch? Het maakt niets uit welke richting je kijkt, gevelreclame is inmiddels niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld en is er zowel voor buiten als voor binnen in vele soorten, maten, materialen, verlicht of onverlicht. Het is daarom erg belangrijk om de juiste gevelreclame te plaatsen die past binnen je onderneming, het bedrijfspand en de doelgroep die je wilt aantrekken.

Gevelreclame materialen

  • Acrylaat
  • Acrylox
  • Doosletters
  • RVS
  • Dionox

 

Vragen over gevelreclame?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

E: info@decoreclamewerk.nl
T: 0514 - 522516

Werkwijze gevelreclame

Adviseren

Om een goed beeld te creëren en tot het beste resultaat te komen, komen we uiteraard eerst bij jou op locatie. Ter plaatse bekijken we de situatie (beste plek voor gevelreclame, materiaalkeuze, afmetingen, etc.) en nemen we jouw wensen door.

Ontwerp gevelreclame

Wanneer ons voorstel door jou is goedgekeurd, beginnen onze vormgevers en signspecialisten met schetsen, die we vervolgens aan je voorleggen. Wij gaan net zolang door totdat jij tevreden bent, waarna we beginnen we met de productie en montage.

Productie

Wanneer het ontwerp door jouw is goedgekeurd, nemen we de gevelreclame in productie en zullen we samen in overleg een datum prikken voor de montage.

Montage

Volgens de planning die we samen hebben opgezet, beginnen wij met het monteren van jouw gevelreclame (hoeveel tijd dit in beslag neemt verschilt per project).

Meer weten over gevelreclame?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte gevelreclame