Sterk in design, belettering & print

Adres:

Ds.L.Tinholtstraat 42, 8723 CX Koudum

Autobestickering

Welk merk of type auto u ook rijdt, met autoreclame heeft u een sterk communicatiemiddel. Dagelijks bereik je een groot publiek.

De mogelijkheden om uw voertuig te voorzien van uw reclame(boodschap) zijn eindeloos, zo kunt u kiezen uit bestickering of wrappen.

15% korting - in de maanden oktober t/m 31 december 2018 ontvangt u maar liefst 15% korting op autoreclame.

Wrappen of bestickeren?

Autoreclame kent vele mogelijkheden, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit bestickering of wrappen.

Bestickering

Door middel van bestickering behandelen we uw voertuig gedeeltelijk in de look en feel die u wenst en bij u past.

Door uw voertuig te bestickeren kunnen wij bijv. alleen uw logo, contactgegevens of een grote afbeelding op uw voertuig plaatsen. Zo is uw bedrijfsvoertuig een rijdend verlengstuk van uw bedrijf, wordt u onderweg gezien en bereikt u dagelijks een groot publiek.

Wrappen

Het wrappen (ook wel carwrap genoemd) is het volledig inpakken van uw voertuig met zelfklevende folie. Door onze jarenlange ervaring en de A-kwaliteit folie die we gebruiken, werken we tot in het kleinste detail om het perfecte resultaat af te leveren.

Om uw voertuig een exclusieve look te geven, heeft u een ruime keuze aan verschillende tinten, zoals: Glanzend, matte, structuur (carbon, brushes, leder, ...) en folies. Naast de exclusieve look blijft de orginele lak intact en tegelijkertijd een extra beschermlaag.

Lakbescherming

De originele lak van uw voertuig beschermen tegen krassen, steenslag en UV straling, doormiddel van een transparante, zelf-herstellende folie? Wij werken hiervoor met de Hexis Bodyfence folie in samenwerking met Hexis Nederland.

De speciaal ontwikkelde folie heeft een uitstekende duurzaamheid en verkleurd niet. Daarnaast heeft de beschermingsfolie een herstellende formule. Wanneer er lichte krassen en strepen op de folie te zien zijn, zorgt warm water of het warme weer ervoor dat deze weer verdwijnen. Daarbovenop maakt de beschermingsfolie het ook gemakkelijker om uw voertuig schoon te houden door de vuilafstotende werking.

Onze ervaren monteurs zorgen voor de plaatsing en Hexis Nederland zorgt voor de garantie.

Offerte aanvragen

Interesse of benieuwd naar uw mogelijkheden? vraag gerust een offerte aan. wij helpen u graag
bij het geven van advies, ontwerp en de uitvoering.

Interesse?

  • Personenauto
  • Bestelauto
  • Bestelbus
  • Bestelwagen
  • Bakwagen
  • Vrachtwagen