fbpx

Sterk in design, belettering & print

info@decoreclamewerk.nl

0515-227032

Belettering

Belettering kan op vele manieren worden toegepast, maar wat is belettering nu eigenlijk? Belettering zijn bijv. plakletters, cijfers of een andere vorm. Het is een slimme, snel uitvoerbare en voordelige manier van reclame maken.

 

Toepassingen voor belettering

Door je voertuig te voorzien van autobelettering (bijv. je logo en bedrijfsgegevens), creëer je een rijdend visitekaartje. Daarnaast kun je je auto ook voorzien van een uitgebreide bestickering in de huisstijl van je bedrijf, zo wordt je bedrijfswagen een echte blikvanger.

Voor meer informatie, bekijk onze pagina autoreclame of neem gerust contact met ons op.
Jouw wagenpark moet er representatief uitzien, ongeacht welk merk, type of het aantal bedrijfswagens dat je bedrijf heeft.

Wil jij dat je wagenpark een eenheid vormt? Eén van de grootste krachten van reclame is herkenning door herhaling. Wij zorgen voor het volledige traject van ontwerp, het beletteren van alle bedrijfswagens en de nazorg.

Onze nazorg
Wanneer een voertuig schade heeft opgelopen, is het van belang om na het herstel er weer net zo uit te zien als daarvoor. Wij zorgen dat de reclame op het voertuig weer wordt hersteld zoals voorheen!

Bekijk fleetmarking
Iedere boot heeft een naam en thuishaven, deze zijn er op geschilderd of met sticker materiaal beplakt. Wanneer je je boot laat renoveren of zelf renoveert, kun je op een eenvoudig manier de nieuwe naam, thuishaven en eventuele biessen laten bestickeren. Daarnaast is het ook mogelijk om bijv. je boot te voorzien van een reclameboodschap of bootwrap.

Voor diverse jachthavens werken wij al jaren samen voor het verzorgen van hun bootbelettering. Wij zorgen voor het ontwerp en het aanbrengen van de bootbelettering.

Aangezien de jachthavens vaak zelf met de klant in gesprek is, hebben wij speciaal een online beletteringtool ontworpen. Zo kunnen ze samen met de klant vanuit eigen kantoor een naam en thuishaven ontwerpen. Benieuwd naar de online beletteringtool? Bekijk het hier.

Heb jij een nieuwe naam, thuishaven, biessen of meer nodig? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden voor bootbelettering.
Om iedereen te laten weten waar je zit, kun je je gevel op verschillende manieren benutten. Zo kun je denken aan gevelreclame, lichtreclame of een lichtbak. Een relatief snel uitvoerbare en voordeligere manier is het beletteren van je gevel, hiervoor gebruiken wij speciale vinyl folie die in diverse kleuren en effecten verkrijgbaar is.

Wij komen graag bij je op locatie langs om de mogelijkheden van jouw gevel door te nemen.
Je loopt door de winkelstraat en ziet al die prachtige etalages, opzoek naar welke jou het meest aanspreekt. Door middel van raambelettering kun je je doelgroep op een eenvoudige manier aanspreken, dit kan bijv. met een reclameboodschap, je logo of een opvallende afbeelding.

Meer informatie over raambelettering? Neem gerust contact met ons op, wij geven je graag advies en/of komen bij je langs.
Ben jij je interieur aan het restylen of renoveren? Sinds mei 2018 werken wij met de speciaal ontwikkelde interieurfolies van LG, welke geschikt zijn voor het restylen of renoveren van interieurruimtes. Zo beplakken we met gemak deuren, meubels, balies, wanden, keukens, liften of plafonds. Daarnaast zijn de interieurfolies vuil- en krasbestendig, gemakkelijk in onderhoud, hebben een lange levensduur en voldoen aan brandklasse B1.

De mogelijkheden voor het restylen of renoveren van interieurruimtes zijn enorm, daarom komen wij ook graag bij je op locatie om het één en ander te bespreken en te bekijken. Alvast een voorproefje van LG interieurfolies? Bezoek hier de website.
Vragen over belettering?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

E: info@decoreclamewerk.nl
T: 0514 - 522516

Meer weten over belettering?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte belettering