Lichtbakken

Trek de aandacht

Een lichtbak is een doorschijnende bak die door middel van led-verlichting wordt verlicht. Lichtbakken kun je op verschillende manieren inzetten. Bevestigd aan de wand of vrijstaand, een rechthoekige vorm of een maatwerk vorm naar keuze. Lichtbakken vallen net iets meer op als dan een reclamebord, zowel overdag als in het donker.

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Wij helpen u graag van ontwerp, de assemblage tot aan de plaatsing.

Lichtbakken

Lichtbak Basic

Deze lichtbak is voorzien van LED verlichting en kan zowel vlak als haaks aan de wand gemonteerd worden. Voor haakse montage leveren wij haakse montagebeugels bij. Het lichtbakprofiel is leverbaar in 10 cm diepte. Het profiel wordt verstek gezaagd, waardoor dit profiel mooie strakke hoeken krijgt. Aan één zijde voorzien van een scharnierzijde, waardoor de plaat gemakkelijk te verwisselen is.

We leveren de lichtbak standaard zilver geanodiseerd, maar wil je de lichtbak in een RAL kleur laten spuiten, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Lichtbak_vrijstaand

Vrijstaande lichtbak

Deze vrijstaande lichtbak (enkelzijdig) is uitgelicht met LED verlichting. Net als bij de vrijstaande vitrines, lopen de zijprofielen van deze lichtbak door, zodat er staanders (standaard 290 cm lang incl. 90 cm onder het maaiveld) ontstaan. Voor extra stevigheid kunt u inzetstukken bestellen. De acrylaat opaal plaat hangt bij dit systeem in de bovenbalk, waardoor de plaat niet gaat buigen of bol staan. Hierdoor behoudt je altijd een goede uitlichting van je lichtbak. Daarnaast zorgt de afgeronde bovenzijde, dat er geen water en viezigheid in de bak blijft staan.

We leveren de lichtbak standaard zilver geanodiseerd, maar wil je de lichtbak in een RAL kleur laten spuiten, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

CONTACT

CONTACT LEG JE (NIET) DIGITAAL

Je kunt ons bellen, mailen of simpelweg een bericht via Social Media sturen. Wij staan voor je klaar!


Deco Reclamewerk
De marne 32a
8701 PT, Bolsward
T: 0515 – 227 032
E: info@decoreclamewerk.nl


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: van 8:00 – 16:30 uur

INFORMATIE

VRAGEN? STUUR ONS GERUST EEN BERICHT