Past de uitstraling van je keuken niet meer bij jouw nieuwe smaak of interieur? Laat dan op een duurzame manier jouw keuken wrappen. Uw “oude” keuken geven wij een tweede leven. Met speciale interieurfolie, die ontwikkeld is voor het restylen van het interieur, zorgen wij dat u weer verliefd wordt op uw keuken.

Naast het wrappen van keukens, kunnen we uw interieur restylen doormiddel van diverse toepassingen. Met de speciale interieurfolie restylen wij onder andere; Keukenblad en/of spatscherm, Trappen en stootborden, Meubilair (kasten, deuren, tafels, bureaus, etc.), Complete wanden (voor bijv. hotelgangen en kamers) of Hoofdborden.

Bekijk hieronder enkele mogelijkheden en voorbeelden

Keuken wrappen

Een nieuwe keuken aanschaffen kost veel geld en moeite. Keuken wrappen scheelt u niet alleen veel moeite, ook bent u veel voordeliger uit. Binnen 24 uur zorgen wij voor een professionele make-over, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw keuken.

Doormiddel van keuken wrappen heeft u zelf de controle over uw wensen. Kies bijv. uit enkel de frontjes, plinten of keukenblad te laten wrappen, of ga voor een compleet nieuwe stijl en kies uit meerdere kleuren. We kunnen het zo gek maken, als u zelf voor ogen heeft.

Waarom kiezen voor keuken wrappen?

Duurzaam

Het huidige meubilair en/of materiaal wordt hergebruikt en doormiddel van onze wraptechniek voorzien van de gekozen interieurfolie. Geen sloopwerk en afval dus, dat is pas duurzaam!

Compleet naar jouw wens

Interieurfolies zijn verkrijgbaar in meer dan 450+ kleuren en effecten, hierdoor kunnen we uw wensen geheel maken zoals u voor ogen heeft. U heeft ruime keuze uit:

  • Hout
  • Marmer
  • Natuursteen
  • Leer
  • Textiel
  • Effen kleuren
  • Soft-touch
  • Metallic
  • Glitter
Geen overlast

Er is geen sloopwerk of grote verbouwing nodig om interieurfolies aan te brengen. Dit scheelt u veel overlast, lawaai en stof.

Hoge kwaliteit

Interieurfolies zijn van hoge kwaliteit, zo kunt u tot wel 10 jaar genieten van uw renovatie. Interieurfolies zijn kras, water, hitte en vuilbestendig. Hierdoor zijn de interieurfolies voor veel interieur en renovatie toepassingen geschikt.

Trappen en stootborden

Denk je aan een traprenovatie? Kies dan voor interieurfolie. Met meer dan 450 kleuren en structuren hebben wij het grootste aanbod uit design. Kies bijv. uit een houtlook die zo echt lijkt, dat je het verschil nauwelijks ziet.

Naast de houtlook kunt u kiezen uit marmer, natuursteen, metallic, leer, textiel of effen kleuren. Daarnaast is het zelfs mogelijk om bijv. de stootborden een ander kleureffect te geven als de rest van de trap, zo krijgt u een mooie DUO toon.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Interieurfolie voor een complete restyle

Naast keuken wrappen en traprenovatie is interieurfolie geschikt voor vele restyle toepassingen. Denk bijv. eens aan het vernieuwen van complete muren, deuren, vensterbanken of Meubilair zoals; kasten, deuren, tafels, bureaus, etc.

Naast een compleet nieuw en verfrissende uitstraling, ben je met interieurfolie ook nog eens duurzaam bezig. Het huidige meubilair wordt hergebruikt en doormiddel van onze wraptechniek voorzien van de gekozen kleur en/of effect. Dat is pas duurzaam bezig!

Bekijk hieronder het assortiment interieurfolies

Interieurfolie_Hout DEF
Zelfklevende interieurfolie

Hout

Inspiratie uit de natuur

Het Hout-assortiment bevat alle ingrediënten van heel veel houtsoorten. Dit assortiment legt de charmes van uw leefruimten bloot door er een natuurlijke look aan te geven. Droomt u van een interieur dat doet denken aan een ‘Zwitsers chalet’ of zich een Canadese stijl aanmeet? Een uitstraling van eiken-, beuken-, teakhout…

Zelfklevende interieurfolie

Effen kleuren

Koppel emoties aan levensvreugde

Bekijk het leven in kleur met interieurfolies in Effen Kleur! Elke kleur geeft een unieke sfeer. Of het nu om ‘pop’-kleuren of sobere kleuren gaat, ze verfraaien uw muren en meubilair. Waar wacht u op om uw kamers of leefruimten een unieke persoonlijkheid te geven?

Interieurfolie_Effe-kleuren DEF
Interieurfolie_Leer DEF
Zelfklevende interieurfolie

Leer

Subtiel, verfijnd, efficiënt

De verfijning en edelheid van leder in al zijn vormen. Het Leder-assortiment bezorgt uw decoratie een charmant en sensationeel ‘dierlijk’ effect zonder de natuur te schaden. Dankzij de verschillende texturen kunt u een zeer specifieke uitstraling creëren in alle ruimtes.

Zelfklevende interieurfolie

Marmer

Tijdloze elegantie

Het Marmer-assortiment geeft al uw renovaties een chique uitstraling dankzij de ongeëvenaarde echtheid van de aders. Donker, grijs of wit, mat of asgrauw… ruime keuze voor een luxueuze renovatie met kleine elementen of een totaalbekleding.

Interieurfolie_Marmer DEF
Interieurfolie_Metallic DEF
Zelfklevende interieurfolie

Metallic

Toppunt van industriële decoratie

In het Metallic-assortiment zijn materialen en reliëfs steeds op de voorgrond, of ze nu voorzien zijn van een roesteffect of een aluminiumeffect. Voeg een vleugje zilver of goud toe aan uw interieur.

Zelfklevende interieurfolie

Glitter

Breng wat glitter in uw leven…

Zin in een disco-achtig interieur? Fonkelende originaliteit?
Het Glitter-assortiment heeft een unieke glitter & glamour-look! In combinatie met een optimale verlichting zullen uw, al dan niet gekleurde, ruimten fonkelen en glitteren.

Interieurfolie_Glitter DEF
Interieurfolie_Natuursteen DEF
Zelfklevende interieurfolie

Natuursteen

Warmte en comfort

Van de ‘New Yorks appartement’-look over gepolijst beton tot grijze steen: het Natuursteen-assortiment zorgt voor een trendy decoratie.

Kies voor verschillende kleurnuances om alle ruimten aan te kleden, van de vloer tot de muren.

Zelfklevende interieurfolie

Soft-touch

De zachte visuele effecten en luxe touch

Het Soft Touch-assortiment is een premium product met een gedifferentieerd speciaal oppervlak met textuurafwerking dat een uitstekende weerstand tegen vuil en krassen heeft.

De zachte visuele effecten en luxueuze touch verhogen de klasse van de ruimte nog verder.

Interieurfolie_Soft-touch DEF
Interieurfolie Textiel
Zelfklevende interieurfolie

Textiel

Kleed uw meubilair aan

Ideaal voor een moderne en ongestructureerde uitstraling! Trek de aandacht en lok emoties uit in een slaapkamer of een eetkamer met de hypnotische texturen van de vele modellen in het assortiment. Net als in de modewereld is textieldecoratie een kwestie van goede smaak en verfijning.

CONTACT

CONTACT LEG JE (NIET) DIGITAAL

Je kunt ons bellen, mailen of simpelweg een bericht via Social Media sturen. Wij staan voor je klaar!


Deco Reclamewerk
De marne 32a
8701 PT, Bolsward
T: 0515 – 227 032
E: info@decoreclamewerk.nl


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: van 8:00 – 16:30 uur

INFORMATIE

VRAGEN? STUUR ONS GERUST EEN BERICHT