Interieurfolies voor elke renovatieklus!

Met meer dan 450+ kleuren en effecten hebben we een ruim assortiment om tot een interieurrenovatie te komen die u helemaal voor ogen heeft. Geheel naar uw smaak en wens. Bekijk hieronder het assortiment.

Effen kleuren

Marmer

Metallic

Glitter

Natuursteen

Soft-touch

Textiel

Zelfklevende interieurfolie

Hout

Inspiratie uit de natuur

Het Hout-assortiment bevat alle ingrediënten van heel veel houtsoorten. Dit assortiment legt de charmes van uw leefruimten bloot door er een natuurlijke look aan te geven. Droomt u van een interieur dat doet denken aan een ‘Zwitsers chalet’ of zich een Canadese stijl aanmeet? Een uitstraling van eiken-, beuken-, teakhout…

Zelfklevende interieurfolie

Effen kleuren

Koppel emoties aan levensvreugde

Bekijk het leven in kleur met interieurfolies in Effen Kleur! Elke kleur geeft een unieke sfeer. Of het nu om ‘pop’-kleuren of sobere kleuren gaat, ze verfraaien uw muren en meubilair. Waar wacht u op om uw kamers of leefruimten een unieke persoonlijkheid te geven?

Zelfklevende interieurfolie

Leer

Subtiel, verfijnd, efficiënt

De verfijning en edelheid van leder in al zijn vormen. Het Leder-assortiment bezorgt uw decoratie een charmant en sensationeel ‘dierlijk’ effect zonder de natuur te schaden. Dankzij de verschillende texturen kunt u een zeer specifieke uitstraling creëren in alle ruimtes.

Zelfklevende interieurfolie

Marmer

Tijdloze elegantie

Het Marmer-assortiment geeft al uw renovaties een chique uitstraling dankzij de ongeëvenaarde echtheid van de aders. Donker, grijs of wit, mat of asgrauw… ruime keuze voor een luxueuze renovatie met kleine elementen of een totaalbekleding.

Zelfklevende interieurfolie

Metallic

Toppunt van industriële decoratie

In het Metallic-assortiment zijn materialen en reliëfs steeds op de voorgrond, of ze nu voorzien zijn van een roesteffect of een aluminiumeffect. Voeg een vleugje zilver of goud toe aan uw interieur.

Zelfklevende interieurfolie

Glitter

Breng wat glitter in uw leven…

Zin in een disco-achtig interieur? Fonkelende originaliteit?
Het Glitter-assortiment heeft een unieke glitter & glamour-look! In combinatie met een optimale verlichting zullen uw, al dan niet gekleurde, ruimten fonkelen en glitteren.

Zelfklevende interieurfolie

Natuursteen

Warmte en comfort

Van de ‘New Yorks appartement’-look over gepolijst beton tot grijze steen: het Natuursteen-assortiment zorgt voor een trendy decoratie.

Kies voor verschillende kleurnuances om alle ruimten aan te kleden, van de vloer tot de muren.

Zelfklevende interieurfolie

Soft-touch

De zachte visuele effecten en luxe touch

Het Soft Touch-assortiment is een premium product met een gedifferentieerd speciaal oppervlak met textuurafwerking dat een uitstekende weerstand tegen vuil en krassen heeft.

De zachte visuele effecten en luxueuze touch verhogen de klasse van de ruimte nog verder.

Interieurfolie Textiel
Zelfklevende interieurfolie

Textiel

Kleed uw meubilair aan

Ideaal voor een moderne en ongestructureerde uitstraling! Trek de aandacht en lok emoties uit in een slaapkamer of een eetkamer met de hypnotische texturen van de vele modellen in het assortiment. Net als in de modewereld is textieldecoratie een kwestie van goede smaak en verfijning.

CONTACT

CONTACT LEG JE (NIET) DIGITAAL

Je kunt ons bellen, mailen of simpelweg een bericht via Social Media sturen. Wij staan voor je klaar!


Deco Reclamewerk
De marne 32a
8701 PT, Bolsward
T: 0515 – 227 032
E: info@decoreclamewerk.nl


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: van 8:00 – 16:30 uur

INFORMATIE

VRAGEN? STUUR ONS GERUST EEN BERICHT