Bewegwijzering binnen

Hervat de route

Nadat ze door de bewegwijzering van buiten naar binnen zijn verwezen, is de bewegwijzering van binnen van toepassing. Waar moeten ze naartoe voor de receptie? Welke afdeling zit op welke etage? In geval van nood, wat is de richting van de nooduitgang? Een duidelijke routing zorgt voor een goede doorloop. Bewegwijzering binnen zorgt tevens voor een verzorgd en nette uitstraling.

Wij ondersteuning u hier graag bij. Wij leveren bewegwijzering voor binnen en buiten en maken daarbij gebruik van standaard handelssystemen of maatmerk. In beide gevallen leveren wij een uniek en kwalitatief product.

Wat kun je van ons verwachten?
Voor bewegwijzering binnen kun je qua ontwerp en uitstraling alle kanten op. Wij helpen en ondersteunen u graag bij het totale proces. Onze dienstverlening en werkwijze bestaat uit:

– Advies en inventarisatie
– DTP / Vormgeving
– Productie
– Montage op locatie

Universeel profiel

Universeel uitwisselbaar! Onze profielen hebben dezelfde sleuf, zodat alle andere onderdelen hier naadloos bij passen. Dit universeel profiel zorgt ervoor dat je naast aluminium oplossingen binnen onze profielen ook oplossingen kan verwerken in hout en/of kunststof toepassingen.  Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en is er voor elk vraagstuk een passende oplossing.

Afmetingen: In elke gewenste lengte leverbaar
Toepasbaar: Op ronde of vlakke oppervlakten
Materiaal: Aluminium
Kleur: Standaard zilver geanodiseerd / Verkrijgbaar in elke RAL kleur

Wij leveren uitsluitend het profiel en niet het hout of kunststof. Wil je graag meer weten over dit profiel en de toepassingen hiervan? Neem contact met ons op.

CONTACT

CONTACT LEG JE (NIET) DIGITAAL

Je kunt ons bellen, mailen of simpelweg een bericht via Social Media sturen. Wij staan voor je klaar!


Deco Reclamewerk
De marne 32a
8701 PT, Bolsward
T: 0515 – 227 032
E: info@decoreclamewerk.nl


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: van 8:00 – 16:30 uur

INFORMATIE

VRAGEN? STUUR ONS GERUST EEN BERICHT