Autoreclame

Welk merk of type voertuig je ook rijdt, met autoreclame heb je een sterk communicatiemiddel en bereik je dagelijks een groot publiek. De mogelijkheden om jouw voertuig te voorzien van je reclame(boodschap) zijn eindeloos.

Toepassingen voor autoreclame
Wil je je auto laten bestickeren? Dan zijn er vele mogelijkheden en materialen die we hiervoor kunnen inzetten, zo kun je kiezen uit belettering of wrappen (beter bekend als carwrap).

Autoreclame materialen
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen van A-kwaliteit, hierdoor kunnen wij een levensduur garanderen van 5 tot 10 jaar.

Door middel van belettering behandelen we je voertuig gedeeltelijk in de look en feel die bij je past en wenst.

We kunnen je voertuig voorzien van logo, contactgegevens, afbeelding(en) en/of reclameboodschap. Autoreclame is één van de meest gekozen reclamemiddelen voor de zakelijke rijder. Wil ook jij onderweg gezien worden? Laat ons uw autoreclame verzorgen en maak van je bedrijfsvoertuig een rijdend verlengstuk van je onderneming!
Het wrappen (beter bekend als carwrap) is het volledig inpakken van uw voertuig met zelfklevende folie. Door onze jarenlange ervaring en de A-kwaliteit folies die we gebruiken, werken we tot in het kleinste detail om het perfecte resultaat af te leveren.

Om uw voertuig een exclusieve look te geven, heeft u een ruime keuze aan verschillende tinten, zoals: glanzend, matte, structuur (carbon, brushes, leder, ...) en folies. Naast de exclusieve look blijft de originele lak intact en dient tegelijkertijd als een extra beschermlaag.

Bekijk carwrap

Fleetmarking

De kracht van herkenning door herhaling. Jouw wagenpark moet er representatief uitzien, ongeacht welk merk, type of het aantal bedrijfswagens dat je bedrijf heeft. Wij zorgen voor het volledige traject en nemen de reclame van jouw wagenpark in beheer.

Bekijk fleetmarking

Vragen over autoreclame?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

E: info@decoreclamewerk.nl
T: 0514 - 522516

Lakbescherming

De originele lak van uw voertuig beschermen tegen krassen, steenslag en UV straling, doormiddel van een transparante, zelf-herstellende folie? Wij werken hiervoor met de Hexis Bodyfence folie in samenwerking met Hexis Nederland.

De speciaal ontwikkelde folie heeft een uitstekende duurzaamheid en verkleurd niet. Daarnaast heeft de beschermingsfolie een herstellende formule. Wanneer er lichte krassen en strepen op de folie te zien zijn, zorgt warm water of het warme weer ervoor dat deze weer verdwijnen. Daarbovenop maakt de beschermingsfolie het ook gemakkelijker om uw voertuig schoon te houden door de vuilafstotende werking.

Onze ervaren monteurs zorgen voor de plaatsing en Hexis Nederland zorgt voor de garantie.

Meer weten over autoreclame?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Onze signspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Offerte autoreclame

  • Type voertuig ...
  • Personenauto
  • Bestelauto
  • Bestelbus
  • Bestelwagen
  • Bakwagen
  • Vrachtwagen

Google Reviews

[a-excited-testimonials id="3458"]